O nama /

Fotokopirnica Atrijum

ISTORIJAT FIRME

Fotokopirnica Atrijum otvorena je 1995. godine u Smederevu. Poslovne prostorije nalazile su se u Atrijumu Narodne biblioteke u Smederevu, otuda i naše ime. Godinama smo se razvijali, proširivali prostorni prostor, sve dok se nismo preselili 2001. godine na, sada već poznatu lokaciju, u tržnom centru Danubius u Karađorđevoj ulici broj 12. Od male fotokopirnice razvili smo se u fotokopir centar na dva nivoa sa najvećim spektrom usluga iz ove oblasti u gradu.


FOTOKOPIRNICA ATRIJUM DANAS


Danas se nalazimo na dve lokacije, pored glavnog fotokopir centra u Danubiusu, možete nas naći i u Omladinskoj ulici broj 2, preko puta smederevskog SUP-a. Tu smo spektar usluga usmerili ka dokumentaciji, sudu i SUP-u, kako bismo Vam uštedeli vreme.
Fotokopir centar Atrijum pruža usluge fotokopiranja do A0 formata, digitalne štampe (sa CD-a, USB-a) u koloru i crno belo do formata A0, različite vrste koričenja - meki povez žičanom ili plastičnom spiralom, tvrdi povez sa zlatotiskom, izradu ID kartica, vizit kartica kao i plastificiranje do A3 formata. Nudimo Vam najveći spektar papira i materijala u gradu:

- papir različite gramaže od 80gr do 300gr
- paus
- papir u boji
- nalepnice
- termofolije

Kao i veliki broj dodatnih usluga poput sito štampe na majicama, produkcije vizit kartica, kalendara i ID kartica, savijanja i pakovanja plotovanih crteža, zato ne oklevajte da nas pozovete ili nam pošaljete e-mail, infomacije možete naći u kontaktima.


CILJEVI

Nastojimo da Vam u što kraćemo roku odgovorimo na sve zahteve i pružimo Vam najkvalitetniju uslugu po jako pristupačnim cenama. Na raspolaganju Vam je i veliki broj popusta za koje uvek možete pitati naše zaposlene. Cilj nam je građenje dugoročnih poslovnih odnosa i uvek zadovljne mušterije. Najveća satisfakcija nam je veliki broj zadovoljnih klijenata koji nam dolaze već dvadeset godina. Budite i Vi jedan od njih.Vaš fotokopir centar Atrijum

Za kopiju bolju od originala!