Portfolio /

Fotokopirnica Atrijum

Grafički dizajn i priprema štampe

Priprema štampe i izrada reklamnog materijala poput vizit kartica, ID kartica kalendara, flajera, majica je usluga po kojoj smo vodeći u gradu. Za Vaše uspešno poslovanje i predstavljanje nudimo Vam širok spektar „all in one“ usluga. Tu smo da dizajniramo vaše vizit kartice, pomognemo vam pri odabiru majica, čak i uradimo logo i vizuelni identitet vaše firme. Od konceptualnih ideja, razrade, jedinstvenih rešenja namenjenih isključivo Vama i Vašoj firmi, do izrade, štampe i gotovog proizvoda pomoći će Vam naš kreativni tim i svi naši zaposleni.
Za ovakve specijalne usluge tu smo da saslušamo Vaše ideje i nađemo najbolje moguće rešenje, stoga ne oklevajte da nas pozovete ili nam pošaljete e-mail, kako bismo najbolje odgovorili na vaše potrebe. Možemo odgovoriti na sve zahteve bilo da su u pitanju poslovne prezentacije, firme, lični brending ili dečiji rođendani i pozivnice za rođendan.

Fotokopir centar Atrijum Smederevo
fotokopiranje dokumenata
kopiranje plotovanje koricenje plastificiranje
digitalna stampa snimanje materijala

Sito štampa na majicama

Nudimo Vam kompletnu digitalizaju papirne dokumentacije, fotografija, planova ili mapa. Sav papirni materijal sada lako i brzo kod nas možete prebaciti na CD, DVD ili Vaš USB. Možete izabrati da li želite skenirana dokumenta u PDF, JPG ili TIFF formatu. Skeniranje do A3 formata može se raditi u grayscale ili color modu u rezoluciji do 600dpi.
Tehnika sito štampe potiče iz Japana , gde se koristila više vekova za dekoraciju umetničkih predmeta. Postoje podaci da su Grci i Egipćani koristili sito-štampu u 3 veku p.n.e. U obliku koji danas postoji, prvi put je primenjena krajem 1907. u Engleskoj, kada je prihvaćen patent Samuela Simona iz Mančestera, a tek početkom 20.veka u Americi je počelo štampanje u više boja.
Sito štаmpа je tehnikа štаmpe kod koje se otisаk ostvаruje nа tаj nаčin što se bojа potiskuje kroz štаmpаrsku formu kojа je izrаđenа od svile zаtegnute nа drveni ili аluminijumski rаm. Posebno mesto zаuzimа u tekstilnoj industriji u kojoj se štаmpаju nаjrаznovrsniji tekstilni mаterijаli. U poređenju sа drugim štаmpаrskim tehnikаmа, sitoštаmpа pružа rаzličite mogućnosti dobijаnjа rаzličitih debljinа slojа boje nа otisku tаko dа odštаmpаni mаterijаl iskаzuje reljefnost i vizuelno deluje kаo trodimenzionаlni objekаt. Imаjući u vidu dа se mogu koristiti boje sаčinjene nа bаzi pigmentа rаzličitih fizičko-hemijskih osobinа, ili vodorаstvorne i fluorescentne boje potrebno je dа se u okvir mаšine ugrаdi uređаj zа sušenje otiskа, nаjčešće u obliku komorа.
Sito štampa je izuzetno postojana i izdrživa na pranje do 60 stepeni Celzijusa. Pogodna je za velike tiraže, za preko 50 komada. Rok izrade zavisi od količine i aplikacije. Toplo preporučujemo ovakvu štampu za firme, proslave matura, uniforme i sl.
Aplikacija do A4 može biti smeštena sa prednje ili zadnje strane majice.
Aplikacije do 12cm (logo ili natpis) može biti smešten sa prednje ili zadnje strane majice i na rukavu.

sito stampa na majicama
sito stampa

Za kopiju bolju od originala!